Beste atleten, officials, coaches, afgevaardigden en supporters,

De leden van het provinciaal bestuur West-Vlaanderen VZF en van het bestuur van de Izegemse Krekelzwemmers EFC-IKZ heten u van harte welkom op de website van het Vlaams Zomercriterium 2018!

Na de succesvolle edities van het Vlaams Zomercriterium in 2012 en 2014 in het Olympiabad van Brugge, hebben we er dit jaar voor gekozen om dit unieke zwemfeest te organiseren in het 50m openluchtzwembad De Krekel in Izegem.

De West-Vlaamse bestuursleden zullen samen met de bestuursleden van EFC-IKZ alles in het werk stellen om van deze wedstrijd alweer een sportief hoogtepunt te maken voor alle atleten, officials, coaches, afgevaardigden en supporters!

We hopen dat u op deze website een antwoord vindt op al uw vragen en zullen er alles aan doen om zo snel mogelijk de recentste informatie online te plaatsen.

Contacteer ons voor meer info:

Danny UYTTERSPROT
Directeur van het organisatiecomité Vlaams Zomercriterium 2018