Het lidgeld voor een zwemjaar (15/09 tot 30/06) bedraagt € 150,00.

Dit omvat de inkom voor het zwembad, de verzekering, een nieuwe badmuts, 1 zwembrevet en deelname aan het clubkampioenschap.

Wie het gewone lidgeld betaalt mag op zondagvoormiddag ook deelnemen aan de ijsberentrainingen.

Na de kerstvakantie worden er nog een beperkt aantal zwemmers toegelaten .

Via onderstaande link kan er van 15.12.18 tem 15.01.19 ingeschreven worden voor de BLAUWE zwemgroep. Het ingschrijvingsgeld bedraagt € 90,00.

Na registratie via onderstaande link ben je ingeschreven en ben je ook in orde voor de verzekering.

Binnen de 14 dagen na registratie dient het lidgeld betaald te zijn door overschrijving op het rekeningnummer van EFC-IKZ BE 91 9611 8135 9376.

De registratie vervalt na 14 dagen bij niet betaling.

Inschrijven bij EFC-IKZ houdt in dat je je als lid aan de voorschriften, zoals vermeld in het clubreglement, houdt. Het clubreglement vind je hier.

Het lidgeld voor een zwemjaar (15/09 tot 30/06) bedraagt € 150,00.

Na de kerstvakantie worden er nog een beperkt aantal zwemmers toegelaten .

De registratie vervalt na 14 dagen bij niet betaling.

Wens je lid te worden van onze zwemclub, dan kan je inschrijven via onderstaande link.

De registratie vervalt na 14 dagen bij niet betaling.

Ook wie enkel een paar keer komt test-zwemmen moet zich via onderstaande link registreren.

De eerste zwemles gaat door op za. 14.09.2019